ZN Biologia i Hodowla Zwierząt LXIV Nr 586
Cena
Różnica ceny dla wariantu
Cena podstawowa brutto:
20,00 zł
Kwota podatku:
AUTOR: CHUDOBA KRYSTYN (red.)
OPIS
Spis treści
Słowo wstępne...................................................................................................................... 7
1. R.S. Podstawski, K. Borysławski – Trendy sekularne wysokości, masy ciała
i bmi studentek Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w latach 2000–2006
w zależności od ich miejsca zamieszkania i typu ukończonej szkoły
średniej........................................................................................................................ 9
2. R. Bodarski, J. Preś, A. Szyszkowska, I. Sobczyk, M. Kuczaj – aminokwasy
chronione oraz różne źródła białka w żywieniu wysoko wydajnych krów
mlecznych................................................................................................................. 19
3. E. Płazak, P. Gajewczyk, J. Akińcza, M. Koska – wartość tuczna i rzeźna
tuczników żywionych mieszankami pełnoporcjowymi o zróżnicowanym
pochodzeniu komponentów białka..................................................................... 37
4. K. Szulc, D. Knecht, A. Jankowska-Mąkosa, E. Skrzypczak – wyniki oceny
jakości mięsa świń rodzimej rasy złotnickiej pstrej.......................................... 51
5. E. Walkowicz, P. Skrobanek, O. Unold, H. Maciejewski, M. Dobrowolski
– specyfika danych zootechnicznych z zakresu hodowli i użytkowania
koni............................................................................................................................. 61
Słowo wstępne...................................................................................................................... 7
1. R.S. Podstawski, K. Borysławski – Trendy sekularne wysokości, masy ciała
i bmi studentek Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w latach 2000–2006
w zależności od ich miejsca zamieszkania i typu ukończonej szkoły
średniej........................................................................................................................ 9
2. R. Bodarski, J. Preś, A. Szyszkowska, I. Sobczyk, M. Kuczaj – aminokwasy
chronione oraz różne źródła białka w żywieniu wysoko wydajnych krów
mlecznych................................................................................................................. 19
3. E. Płazak, P. Gajewczyk, J. Akińcza, M. Koska – wartość tuczna i rzeźna
tuczników żywionych mieszankami pełnoporcjowymi o zróżnicowanym
pochodzeniu komponentów białka..................................................................... 37
4. K. Szulc, D. Knecht, A. Jankowska-Mąkosa, E. Skrzypczak – wyniki oceny
jakości mięsa świń rodzimej rasy złotnickiej pstrej.......................................... 51
5. E. Walkowicz, P. Skrobanek, O. Unold, H. Maciejewski, M. Dobrowolski
– specyfika danych zootechnicznych z zakresu hodowli i użytkowania
koni............................................................................................................................. 61
ISBN
1897-8223
ROK WYDANIA
2012
LICZBA STRON
69
FORMAT
B5
OPRAWA
MIĘKKA