ODDZIAŁYWANIE JONÓW CR(III) NA DYNAMIKĘ I EFEKTY FERMENTACJI ZACIERÓW KUKURYDZIANYCH VHG MON. CXLIII
Cena
Różnica ceny dla wariantu
Cena podstawowa brutto:
26,00 zł
Kwota podatku:
AUTOR: KAWA-RYGIELSKA JOANNA
OPIS
Autorka za cel pracy obrała ocenę oddziaływania suplementacji Cr (III) zacierów kukurydzianych o wysokiej zawartości surowca (VHG) na intensywność i efektywność produkcji etanolu oraz zmiany cech morfologicznych oraz fizjologicznych badanych drożdży gorzelniczych. Książka zawiera charakterystykę cech biotechnologicznych drożdży gorzelniczych podczas wzrostu na podłożu syntetycznym YPG wzbogaconym jonami Cr(III). Omówiono w niej dynamikę i efekty fermentacji etanolowej w zacierach kukurydzianych o różnej zawartości surowca.
ROK WYDANIA
2012
LICZBA STRON
110
FORMAT
B5
OPRAWA
MIĘKKA
ISBN
978-83-7717-094-6