ODDZIAŁYWANIE JONÓW CR(III) NA DYNAMIKĘ I EFEKTY FERMENTACJI ZACIERÓW KUKURYDZIANYCH VHG MON. CXLIII

Cena
26,00 zł
OPIS

Autorka za cel pracy obrała ocenę oddziaływania suplementacji Cr (III) zacierów kukurydzianych o wysokiej zawartości surowca (VHG) na intensywność i efektywność produkcji etanolu oraz zmiany cech morfologicznych oraz fizjologicznych badanych drożdży gorzelniczych. Książka zawiera charakterystykę cech biotechnologicznych drożdży gorzelniczych podczas wzrostu na podłożu syntetycznym YPG wzbogaconym jonami Cr(III). Omówiono w niej dynamikę i efekty fermentacji etanolowej w zacierach kukurydzianych o różnej zawartości surowca.

ROK WYDANIA
2012
LICZBA STRON 110
FORMAT
B5
OPRAWA
MIĘKKA
ISBN 978-83-7717-094-6
eeeeeeeeee 

Wydawnictwo
Uniwersytetu Przyrodniczego
we Wrocławiu

ul. Sopocka 23, 50–344 Wrocław
tel./faks +48 71 328 12 77
e-mail: wydawnictwo@upwr.edu.pl

 

logouwp